Vilken helg!!

Märks att det är högsäsong nu med hundtävlingar! I helgen har flera sockervindar varit på tävlingsbanorna och lyckats riktigt fint! Så roligt att se!!

Lördag debuterade Pax (kull 2) och Liza i lydnadsklass 1 och tog ett 1a pris! Gizmo (kull2) och Camilla debuterade lägre spåret med ett godkänt resultat!

Idag söndag vann Vasco (kull2) och Pia  hoppklass 1 och blev uppflyttade till klass 2!!

Malin och Vegas (kull1) har även de varit ute och tävlat elitspår och kan lägga ytterligare ett cert till samlingen, en klassvinst även för dem!!

Jag själv och mammahunden, Tijah gav oss ut i högrespåret och denna gången blev upptaget klockrent och resten av momenten höll också så resultatet blev klassvinst med uppflyttning till elitspår!! WHHII!! Var en härlig dag i Surahammar, super fin skog och trevliga medtävlande. Allt flöt på fort med inga pauser. Härligt. Tijah spårar verkligen kanonfint just nu, båda tävlingsspåren har gått som på räls och jag har haft lätt att läsa henne. Härlig känsla!!!

Så hade vi valpträff i fårhagen i lördags. Alla var välkomna att få lära sig mera om vallning. Alla 5 kull 4 or var på plats och Ayo från kull 3.

Valparna skötte sig så bra och visade liknade egenskaper bland fåren. De vill stoppa och ställa fåren i ett hörn eller hålla vid staketet, det roliga är att när de parkert fåren så är de nöjda, håller avstånd och stannar. Alla valpar började även balansera i fållan. Tack alla för att ni kom!! Så kul att se er!

Ayo (kull 3)

ayovallar11maj20131

Hobbe

hobbevallar11maj20131

Jamie

jamievallar11maj20131

Solo

solovallar11maj20131

Stella

stellavallar11maj20131

Zion

zionvallar11maj20131

valldagmaj132

Kull 4, Zion, Jamie, Hobbe, Stella och Solo. Nästan 5 månader

kull411maj2013

 

3 thoughts on “Vilken helg!!

Comments are closed.