Valpar

Fick frågan om jag ville ta en kull valpar till på Curry och det ville jag förstås! Så nu är Curry parad med Kevin och smått väntas i slutet av januari!

GK VALLHU PR
Carroll’s Dark Angel Kevin
X
KORAD LP1 LD1 SPH2 SÖKHI RPHI RLD N
Sugarwind’s Jewel

HD B – ED UA – Ögon UA
Fulltandat saxbett.

Godkänd vallhund på får och nöt. 2a pris IK1. Uppfl till lydnadsklass 2 Godkänt mentaltest. (får ej göra exteriören pga kuperad svans)

HD B – ED UA – Ögon UA
Fulltandat saxbett + en extra p1.

KORAD. Uppfl till elitklass spår. Högre klass sök och rapport. LD1 Rallylydnad N. Tävlar även barmarksdrag med SM placering i kickbike.

Förväntar mig glada, livliga, lekfulla arbetshundar med goda vallanlag. Båda är sociala, trygga i vardagen, skottfasta, problemfria och fungerar med barn och andra hundar. Båda har stor kamplust med fasta bett och stort föremålsintresse. Båda har även nedärvt detta till tidigare avkommor. Det kommer bli hundar med mycket av allt som garanterat kommer ge sina ägare många gråa hår och massa kärlek och skatt!


Har du några frågor eller är intresserad av en valp, maila mig och berätta om dig själv och dina planer för din blivande hund, jag jobbar natt och sover på udda tider så telefonen är oftast avstängd.