Träffat Viggo!

Är glad över att ha vaknat så pass tidigt efter båda nätternas jobb att jag hunnit ut på skogspromenad innan mörkret. Det märks ju redan att det är ljusare nu och det gillas! Även den fina frosten ljusar ju upp och så blir jag glad över att slippa lera och smutsiga hundar.

Ikväll fick jag tillfälle att träffa Matilda och Viggo på klubben. Ja även Maja och link var där så i nästan 2 timmar tränades det flitigt. Presenterade vittringspinnarna för Pippi och jag vet inte vad men det är verkligen inte mitt bästa moment. Samma med vilken apportering som helt, har så dåligt tålamod med detta. Vet när jag bara ska lära in 1:ans apport hur jag tänker att det koller ALDRIG gå. Hunden bollar, tuggar, gnäller far runt och jag vet inte allt vad. Vill bara lämna bort hundkräket och få momentet intränat av någon annan.

Jo såg nu att Pippiluren tuggade på vittringspinnen och har svårt att hålla fast ordentligt. Gah, hatar det! Vet inte varför det bara kryper i kroppen på mig när jag beskådar detta. Men hittills har vi ju lyckats lära in momenten så även detta ska väl ta form… Måste bara ta mitt tålamod till fånga och finna inspirationen!

Lille Viggo ser allafall jätte trevlig ut! Han och Matilda är ett finfint team. Ser även ut som han får öronen på rätt plats och kommer likna pappasläkten. Han sköter sig så fint och Matilda är så stolt över honom!

One thought on “Träffat Viggo!

Comments are closed.