Träff nummer 2

Idag träffades vi åter ute hos fåren för en stunds träning ihop. Vi hade även två nyfikna, kanske blivade aussieägare på plats för att lära känna rasen.

Jag och Mikaela var först på plats och värmde upp oss genom att skotta ur fållan. Thing körde först ett pass i fårhuset och hon minndes precis vad det handlade om, jätte duktig var hon. Så fick Tijah flytta ner fåren till fållan och så fortsatte träningen där. Fint väder gjorde att några hundar även fasnade på bild.

På plats var förutom mig själv då, Maria/Cash (kull2), Maja/Link(kull1), Malin/Vegas(kull1) Liza/Lotus(morbror)/Pax(kull2) och så Mikaela/Thing(kull1). Samtliga hundar gjorde fina jobb med fåren, så kul att se dem jobba!

Vi körde även lite sök och patrullering med ljud för de båda blivade bevakningshundarna Vegas och Thing.

Så avslutade Link dagens träning genom att låsa in sig själv, Lotus och Pax i Lizas bil. Hjälp anlände i form av assistanskåren, tror Maja har fått några fina blider på det äventyret…

Pippi och Thing i bustagen.

De Helylliga

Thing

Vegas

Pax

Link använder sina blå

Pax med sökfigge

3 thoughts on “Träff nummer 2

  1. Haha ja eller hur:) Han sköter sig fint, var precis ute och tränade lite. Fast det är det där med skällandet jag inte vet hur jag ska bota helt. Det verkar bara vara han som är skällig i kull2 dem andra verkar ha lätt till pip:et istället.

Comments are closed.