Tjock

har hon blivit, Tijah. Nu är det bara 3 veckor kvar, oj vad tiden går fort! Ska verkligen bli spännade att se vad det är för gäng som döljer sig där inne denna gången. Lite extra spännade med vår ras är ju alla dessa färger och teckningar. Det finns ju chans att Mumrik är rödbärare, då både hans mamma och pappa är det. Så kanske en kull med blandande färger. För jämnlikheten vore det kul, en svart, en röd och en blandad kull;-).

Ja precis som färgern skulle spela roll men det är ju det första man ser, kön och färg och antal.

Viktökning ligger allafall precis i takt med både kull 1 och kull 2.

Idag skulle det tydligen regna men det har det då inte gjort så det blev till att träna hund istället för att sitta inne och vara ledsen över att man inte ville träna pga regn. Blev fält (appell) spår till Pippi, lite mera vinklar och lite längre och 3 + slut apport. I väntan på spåret körde vi lydnad. Spåret gick jättefint! Helnöjd, för första gången så var Pippi på G redan när vi gick från bilen och började spåra. Sög rakt på apporterna och tog dem alla. Bara snurr i vinklarna men hon börjar förstå att cirkla och leta sig snabbt tillbaka nu. Träning ger färdighet:-)

Så tog vi en sväng till fåren och kikade på våra 6 nya tackor. Har precis bytit ut 6 gamla mot 6 nya som är näst intill oinvallade. Så tränade vi på de 4 gamla ute i hagen en stund. Nemo gjorde mig nästan lite rörd, så duktig! Helt plötsligt så bara var han precis där han skulle vara och vi blev så samspelta och han förstog precis vad jag ville.

 

One thought on “Tjock

Comments are closed.