Tiden knallar på

Det har redan gått över en vecka sedan Gin parades, härligt när tiden knallar på! Igår åkte Gin hem till sin matte igen och förhoppningsvis är hon tillbaka här igen med en betydligt rundare figur till nyår när det är två veckor kvar till valpning.

I början av veckan var vi ut en sväng i fårhagen, jag ville få lite film på Gin i arbete. Inte så lätt när man står där själv men bättre än inget antar jag. Pippi hade lovat att vänta utanför men hon ville visst också vara med i rampljuset, söta stora syster 🙂

Skönt att ha “bara” 4 hundar att rå om igen. Det är skillnad även om en hund mer eller mindre inte borde spela in.

Pippi var på utställning i Rättvik i helgen, ville passa på att ställa henne en gång i år och nu har hon ju päls så bäst att passa på. Resultatet blev excellent vilket hon brukar få, men denna gången hängde inte ck et på pälsen utan domaren hade velat ha ett något kraftigare huvud. Penny var med och fick fin miljöträning. Hon har energi den hunden kan jag säga, duracellkanin är bara förnamnet. Eftersom Pippi blev bästa brukshund så väntade vi på finalerna så Penny hann lugna  sig och vi hann träna en del i ridhuset bland alla folk och hundar. Det ända hon gick igång på av när det kom barn springande, hundarna brydde hon sig faktiskt inte i alls. Förutom när vi hälsade på Pippis bror Gizmo och de två norska aussievalparna, då blev det fart på benen!

IMG_4555