Sugarwind’s Kama

Frida, Tex ägare har fått fatta ett för henne mycket tråkigt beslut. Tex måste hitta ett nytt hem pga ändrade familjeförhållanden.

Men förhoppningsvis kan denna underbara hund glädja någon annan i framtiden. Tex är en mycket lovande ung hund! En klar favorit redan som valp och han bara måste få komma till någon som söker en riktgit lovande tävlingshund.

Kopierar in de som finns att läsa på hemsidan

Sugarwind’s Kama

 

Red merle, vit och tan. Lång svans. Hane född 2011.02.14
HD B, ED ua och Ögonlyst valp ua

Tex säljes till dig som vill ha en riktigt bra hund att tävla med i olika hundsporter, han är social, orädd, fri röntgad, lättbelönad hund som bara väntar på att få sätta igång träningen med mål för tävling inom bruks, lydnad, tjänstehund, vallning, agility. En smidig och korrekt byggd hane med lagom pälsmängd. Fulltandad och korrekt saxbett. Tex var helt klart en av de mest lovande valparna i kullen med en enorm framåtanda, envishet och kamparglöd. Han är extriört mycket lik sin mamma Tijah.

Tex är en av elva i Sugarwind’s kull 2. Kullsyskonen visar än så länge många fina egenskaper som arbetshundar, de är sociala, lekfulla, lättbelönade med bra tryck i och flera har även visat att de har fina vallanlag. Ett riktgt tillfälle för dig som vill hoppa över valpstadiet och sätta igång den riktga träningen på direkten och veta vad du får. Som ägare av en Sugarwind’s hund vill jag som uppfödare att vi håller kontakten och man får vara berädd på att ingå i hela “Sugarwind’s familjen” Vi tränar gärna ihop och stöder och peppar varandra.

Intresserad av Tex?

Maila: susannaskoglund@hotmail.com

Om Tex, skrivet av hans nuvarande ägare Frida.

Tex söker ett nytt hem pga ändrade familjeförhållanden.

Han är en trevlig hanhund straxt över 1 år med massa fart och fläkt. Han kräver mycket motion och mentalstimulans och jag ser att han kommer till ett aktivt hem som vill satsa på tävling.

Han är en otroligt trygg individ och vad jag sett av honom hittills inga rädslor eller osäkerheter.

Han har mycket hög kamplust och är otroligt lättbelönad och framförallt är han otroligt rolig att jobba med, när det tar emot försöker han bara mer.

Han är bra grundtränad i lydnaden, vilket vi lagt mest av våran tid på och han har också besökt vallhagen redan som 9 veckors valp. Han har provat rapport och även en del spårande och visat sig duktig.

Han är socialt tillgänglig och inte hittills visat några problem med varken andra hundar eller människor. Tex är en kelig hund som mer än gärna ligger i knät och myser men så fort det vankas jobb är han alert och med.

Han förtjänar det allra bästa och vill komma till ett långvarit och kärleksfullt hem.

 

Tex pappa, Riva, född i USA och bor nu i Finland. Mamma Tijah finns att läsa om under mina hundar. Stamtavla, kullsammanställning under kull 2.

6 thoughts on “Sugarwind’s Kama

  1. Min favorit i kullen som liten som fick kommentaren “om han kommer tillbaka så tar jag honom”.

    Önskar jag hade tid och råd för denna valp då han verkar som en otroligt häftig och cool hane!

Comments are closed.