Spöktider

Slut i huvudet efter vallpasset idag. Maja och jag tränade hämt med drag. Man kan väl säga att vi bollade fåren mellan oss. Stog med fåren och placerade hundarna så fåren fick olika drag. Det ska inte vara lätt inte. Kan inte förstå att våra hundar ändå jobbar på och försöker och försöker trots att vi inte gör annat än gapar på dem. Inte så lätt när de inte vet vad höger och vänster är och inte heller alla gånger stannar när vi ber dem. Ett par timmar höll vi på… envisa som få, haha.

Kan även meddela att sista hunden i kull 1 nu också har gjort sitt MH! Sugarwind’s A secret wepond “Gizmo”. Grattis till det! Protokollet är på väg söder ut och enligt matte så skötte han sig fint, dock så tror han en hel del på spöken. Men gör man MH i Halloween-tider så gör man, kan man skylla på det? Mycket bortförklaringar ser man ju annars, så varför inte.

Ska bli väldigt spännade att få sista biten till utvärderingen, hoppas bara de 2 sista kan komma upp på hunddata så jag kan få fram spindeldiagram på hela kullen snart. Har plockat fram föräldrarnas och nu ska de jämföras och studeras.

Pippi har kommit upp med en ny vana, hon ska nu mer sova på min kudde. Första gången vågade jag inte röra mig, hon har ju aldrig varit särskilt gosig, velat ligga i knät eller så tidigare. Hon flyttade ner en bit och låg precis under hakan på mig, tätt intill. Nu har jag dock bara en halv kudde att sova på, ofta förskjuten till nattduksbordet.. Men är det något som är så rogivade som att lyssna på en sovade hund tätt intill, inte en snarkande då, utan bara tyst sovande.