Sovmorgon

Ne inte ska jag behöva ligga och kolla efter vad klockan är om jag har ställt den på ringning kl9. Ta det lugnt och sov… så ringde telefonen och i samma ögonblick upptäcker jag att Iphonen är heldöd bervid mig, Hade inte ens varnat för lågt batteri då jag gick och la mig… klockan var 11.30 och sökrutan var nu avvallad och klart meddelade Maja, fint va?

Så upp och iväg! Blommans Mumrik hade börjat och precis kört klart sit pass och nästa hund ut var Link och därefter Tijah.

Började med ett tomslag som blev aningens brett. Sedan blev det tomt på varannan sida och träff på varannan.  Avlutade med några skallmarkeringar. Så till MC D för taktikgenomgång. Blomman och jag åkte sedan för lite vallträning tills mörkret föll.

Hann inte ens fundera över vilket skitväder det var. Isvägar och regn, hade nog inte blivit mycket till träning om dagen hade planerats idag… Så nu är vi nöjda.

 

2 thoughts on “Sovmorgon

  1. Undrar om jag har lika bra träningskompisar? Kanske ska försova mig till nästa spårträning och se… Och kanske den där efter :O

Comments are closed.