Sök och spår

Ny ruta ca 100 meter.

La figgar i båda första hörnen. Fick skicka om första då hon sprang uppför berget inåt i rutan vilket jag mycket väl kunnat lista ut. Skickade nedanför bergskanten istället och skicket blev rakt och bra ut till figgen

Skick 2 blev det kort drickpaus i det träsk hon sprang igenom, men rakt ut till figgen. Tomt som jag inte såg så mycket av då det var ett berg ivägen, men kändes bra. Nästa skick blev rakt och djupt och framslaget precis på figgen på halva vägen in. Perfekt! Tog egenrulle och såg sedan lösrullen som figgen hade, blev en kort stunds funderande innan hon kom in. Nästa egenrulle som hon gick konstigt på, slog i vind och spårutgången och kom sedan tillbaka, valde att skicka om då hon tydligt hade figge i näsan och då köper jag inte att vi fortsätter utan figgen. Sedan blev det 2 tomskick som var djupa och bra innan avslutande två träffar. Inga problem med markeringarna vilket är skönt:-) Men ska lägga om korrigeringarna då hon inte går rakt och se om jag får bättre attityd på skicken.

Skick 1. Träff, lösrulle

Skick 2. Träff direktbelöning

Skick 3. Tomt

Skick 4. Träff. Lösrulle som blev egenrulle

Skick 5. Träff. Egenrulle

Skick 6. Tomt

Skick 7 Direktbelöning

Skick 8 Direktbelöning

 

Pippi fick ett 500 meter spår med liggetid 2 timmar. 3 apporter + slut.

Början fram till första apporten gick bra. Vid apport två var det vimsigt och vi missade den, gick förmodligen en bit från spåret. Sedan blev spårningen bättre igen mot slutet. Bättre spårarbete än igår tycker jag. Kan liggetiden spela in?