Sök i miljö

Miljöträning med stort M blev det i dag för den lilla bruna.

Vi körde sök i en lagerlokal, tillhörade Enköpingsvärmevärk. Några från våran sökgrupp och en polis tror jag han var.

Figge i den gröna sandlådan.

Tror det var första gången som Tijah söker i miljö, kan inte komma på att vi gj0rt det tidigare. Tijah älskade det! Först två figgar med direktbelöning och sedan två med lösrulle.

Både Tijah och Pippi fick figge på övervåningen.

Gubbarna vill mest leka “polishund”

Herr polis och även Sture (väktare) blev väldigt imponerade av Tijahs sätt att tackla miljön. For runt som hon inte gjort annat. Kan ju tänka mig vad de har för syn på en fläckig aussie (om de nu sett någon tidigare) de som själva har schäfrar som tjänstehundar.

Även Pippi fick köra ett pass. Nya figgar och kamp direkt när de hittades. Nu blev de ännu mera imponerade kan jag säga, även Pippi for fram och tog för sig ordentligt.

När vi var klara så fick vi även gå in på själva värmevärket och miljöträna i gallertrappor och gallergolv. Ja galler överallt och väldigt hög ljudnivå, det var även väldigt varmt där inne. Tog med Pippi in och hon visade att miljön tog på krafterna, men inga tveksamheter, utan vi gick upp och ner och kollade runt.

Tungan blev lång i värmen.

Tror att hon är ganska så trött nu

7 thoughts on “Sök i miljö

  1. Åhh vad kul! Räddningshund då det kanske är något för Pippi. Det är kul att söka i miljö, det brukar hundarna också tycka. Häftigt ställe!

  2. *ståpäls* Det där är jag väldigt tveksam till att vare sig Giz lr jag hade klarat av!!! Kul att dom visade gubbsen hur en Sockervindare jobbar 🙂
    Lycka till i morgon tjejer!

  3. Oh vad det ser kul ut, Minos skulle älska det också, han tycker att miljösök är häftigt:-)Lystra her ju inte provat än… Grattis till BIR med Pippi (vet inte hur det gigk i grupp/final?)

Comments are closed.