Skokärlek

Vad är det egentligen med valpar och skor?

Valparna har i veckan varit på upptäcksfärd i hall och kök. Nu vill de inte längre vara i valphagen när de är vakna… undrar varför??? I morse när jag kom hem från jobbet så hade de rymt ut i hallen, 8 lyckliga valpar stuttsade runt och en trött husse konstaterade att de hade brytit sig ut… Fick även fullt upp att försöka hålla dem inne då jag gick in genom ytterdörren, ja några har redan tagit sig ner för trappan och tanken är ju att de snart ska få gå ut och få upptäcka den stora världen utanför också. Men man behöver ju inte göra allt kul på en dag. De får lätt storhetsvansinne de små.

Har varit valptittare här i stort sett alla dagar denna vecka. Valparna tränar sina käkmuskler i allt de kommer åt, besökarnas skor blir en given favorit:-)

Jag har inte hunnit med så mycket nyttigt kan jag tycka. Försöker hinna med att träna vallning med Pippi så fort tillfälle ges. Har varit onsdagsvärd på klubben, så en kväll utan egenträning. Så jobba förstås. Så mycket jag skulle vilja hinna med nu, säsongen är ju snart slut och vintern här… så är det bara 3 veckor kvar tills valparna är flyttklara, vart tog tiden vägen???

Trots men egen inaktiva helg så droppar det in resultat. Prins blev uppflyttad till hoppklass 2, Gizmo (2) gjorde sitt MH och Wilson klarade sitt MT och är därmed den tredje i kull 1 som fått sin KORAD titel!!  Så ska jag även passa på att gratta Maja som idag stog över en agilitytävling och var ute och spårade med Link istället;-) (under sker fortfarande)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZcQCsUlMD0k]

3 thoughts on “Skokärlek

Comments are closed.