Skäms

usch och fy vad dåligt med bilder det är här….

Fast jag försökte ladda upp en film 2 gånger faktiskt och det funkade tyvärr inte. Var en liten söt film om hur de nu helt plötsligt tar sig ur valplådan. Särskilt en av dem var väldigt ihärdig i att hitta sin mamma utanför lådan. Den svarta tiken kommer bli en ypperlig sökhund:-)

Det kommer mera bilder på var och en av valparna, men jag vill fota i ljus och utan blixt så det kan ju bli till 3 veckorsdagen kanske. Men här är allafall några från dagen.

Här syns, hane 2, hane 3, hane, 4 och hane 5.

Hane 2 blir omskött av storesyster och pussar gärna tillbaka

Förstfödd i denna kull, hane 1.

Sist kom den svarta, tik 3.

Börjar lika nått i hundväg nu va?

I morgon blir det MH för Pippi. Skräckblandad förtjusning, tror inte alls hon är så tuff som hon själv tror att hon är. Spöken kommer hon definitivt tro på. Men dessför innan kommer hon ha väldigt roligt i lekmomenten. Skotten kommer så vida inte hela MH skrämt henne gå precis så bra som de gjort innan. Bara hoppas att inte skendräktigheten har något med resultatet att göra, inte lätt för de valplösa flickorna här hemma och samtidigt vara skendräktiga som det finns en alldelles riktig valpkull här. Men jag har inte märkt att Pippi skulle vara något annorlunda så jag hoppas att det inte ska spela in. Spännade ska det bli!

5 thoughts on “Skäms

  1. Åh, så små öron. Ska det här bli kullen som får fina öron?!
    Spännande med Pippis MH, hoppas det går bra! Trodde också Milo skulle tro på spöken men ja… Ibland förvånar dem 😉

  2. Lycka till på mh:t 🙂 valparna är så bedårande så d finns inte. Har du bestämt vad dem ska heta? Skuggan är välkommen till Björbo men det vet du väl 😉

Comments are closed.