Semester!!

Färdig jobbat för en stund! 2 veckors semester väntar:-)

Verkar som att några saborterat min telefonkabel… hmm. Så har ni försökt ringa hem till mig och inte fått svar så är telefonen tyvärr ur funktion för tillfället. Skicka ett mail istället.

Nu börjar det klarna lite över vart valparna ska flytta också. Är så roligt att få höra om valpköparnas förberedelser och namnförslag till sina blivande valpar. Glädjen och förväntningarna på sin lilla valp.

Så har ju även de gamla valparna visat upp sig i helgen. Malin och Vegas (kull 1) debuterade högre spåret med uppflyttning som resultat! Första sockervinden till elitklass i brukset:-) Marie debuterade appellspåret med Lystra (kull 2) med resultat uppflyttning. Så lyckades även Marre och Crozzza (kull 1) ta en pinne i hoppklass 2! Så stolt över mina vuxna valpar och deras ägare!!

Så finns det någon som vill förvalta en ny liten stjärna så finns det just nu en  hanvalp kvar till salu. Vem av dem är inte bestämt ännu.

Och Maja; svaret på om valparna gillade sina nya leksaker, kolla filmen;-)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3VCZO5sedYM]

Snälla Maja och Malin pysslade lite när de var här och gosade. Valparna tackar såå mycket:-)

6 thoughts on “Semester!!

  1. Åh gud så söta och busiga!

    Massa grattis till alla duktiga sockervindar och deras förare! Det är verkligen inspirerande att vara en del av Sugarwinds familjen 🙂

  2. Åh, varför har jag inte möjlighet att ta en liten….? Lyckos den som får en liten valp.

    Hahah, kul med uppskattade leksaker! Här ska tillvekras!

  3. Grattis till fina resultat ännu en helg!! Helt otroligt….å fantastiskt kul,att vara med i denna framgångsrika familj =)
    Men vad är det du skriver??? En hanvalp kvar?? Ååååååå ge mig den!!

  4. Wiiie äntligen fick vi vara först med något=) Åhh vilka busiga små!! Maja klart du ska ha en, det finns ju en med ditt namn på…=)

Comments are closed.