Så har de flyttat

Imorgon flyttar så den sista valpen hemmifrån. Ännu ett gäng som startat sina nya liv. Ja den mest spännade tiden att få följa dem och se vad de utvecklas till för individer i sina nya hem.

Vet inte om de varit lättare med bara 5 st denna gången, tycker sista veckorna var fyllda med valptittare och jag funderade många gånger på hur det gick ihop sig när de var 11 st.

Hela 3 st i denna kullen stannar i Enköping vilket är extra roligt då jag kommer få se dem mycket och säkerligen kommer få lägga både spår och gömma mig i skogen åt dem i framtiden:-)

Nu kommer det dröja innan det blir flera valpar här. Tid för utvärdering och meritering. Jag kommer snart tillbaka till vardagen och min yngsta hund är hela 3 år gammal nu! Ett nytt år som börjar planeras, tävlingar, kurser och läger. Vad ska man satsa på tro?? Kära besvär.

Tijah blev tydligen Enköpings BK bästa sökhund 2012!! 2012 satsning på Tijah i sök och vallning satt sina spår vilket ger mersmak!

Bästa hunden!!

7 thoughts on “Så har de flyttat

  1. Grattis till bästa mamma hunden! Ja ett spännande 2013 har vi framför oss med massor av rolig hundträning och tävling!

  2. Känns helt ok att bli slagen av mamma i söket! Men nästa år, då jäklar! hihi! Grattis till Er och grattis till mig som får förvalta en av valparna!

Comments are closed.