Planerad träning

Har nu inplanerad träning i ridhus i både lydnad och vallning hela januari och februari ut. Första lydnadstillfället smattrade regnet på taket och då känns det som rätt val att träna inne även om det inte är varken snö eller is ute. Jag hann bara med en timme då jobbet väntade denna gången. Fokuserade på höger och vänster med Tijah. Har nu samma handtecken som i vallningen och jag hoppas att hon ska köpa det. Dock har hon börjat gnälla i väntan på signal, särskilt när vi fick detta kommenderat.

Vädret suger just nu, tror banne mig att det regnar varje dag… Trist när det är så få timmar ljus på dygnet.

Har fått till en del bra vallpass med Pippi, känns som det börjar släppa med fösningen nu och att våga gå mot huvuden och styra även i fösningen. Dock funkar det inte lika bra med flankerna när jag lägger tryck. Ska verkligen bli nyttigt att få komma bort på nya djur nu i ridhuset och se hur det fungerar där.

Ska även passa på att spåra nu i veckan! Har redan en plan för morgondagen som ska provas.

Så väntar vi även på en ny spännande valpkull som kommer födas hos Stjernborgens kennel i slutet av februari. Sugarwind’s Berry Extraordinary har parat Stjernborgens Jinnie. Hoppas själv på en valp ur den här kombinationen, har inte bestämt om den ska flytta hit eller om jag ev kan hitta en lämplig fodervärd, vi får väl se vad det blir helt enkelt.