Ordningen återställd.. nästan

Man ska känna att man lever heter det väl. Skämt åsido är det väl inget större kaos men MYCKET hela tiden och jag kan tycka att det borde lugna ner sig nu…

LP3 Sugarwind’s A Little Bit More

Idag när jag vaknade var telefonen typ full av meddelande och missade samtal. Jag har lyckats betala en räkning till fel pg nummer och en kassör i en förening i Göteborg ville ge mig tillbaka pengar. Var ju tur det så jag dels kunde betala till rätt pg nummer och få tillbaka pengarna. Jag har äntligen fått bilen bärgad och körd till verkstaden. Hoppas den snabbt ska vara körbar igen. Är verkligen handikappad utan bil. Jag har ALLA mina hundar hemma igen efter 2 veckor. Skönt. Eller?? Nja det är väl nån veckas jobbig löptid nu men inget jag inte är van att hantera. Så nu har även Ralf åkt vidare till nästa äventyr. Han ska valltränas hos Peter Nilsson och förhoppningsvis klara av ett VP innan årets slut. Vi håller förstås tummarna. Det har varit roligt att ha honom här och lära känna han lite bätttre. Han är verkligen en härligt social kille. Han är verkligt SNABB, explosiv, ja riktigt härligt tryck i honom. Även en del valpspekulanter har ju fått tillfälle att hälsa på pappan.

Sugarwind’s Erilo

Sugarwind’s Eros

Sugarwind’s Jamaican Me Crazy

Sugarwind’s Chunky Monky