Kallt!!

Ja kallt har det varit ett par dagar nu. I helgen var jag/Tijah, Maja/Link och Malin/Vegas i Karlstad och spenderade tiden med -25 grader och ridhus. Lördagen startade vi lag och inoffklasser och söndagen klass 3 och inoff klasser.

Vi är väl nöjda allihopa med vad vi presterade. Tijah gick väldigt bra med tanke på att vi inte tränat någon agility över huvudtaget sen snön kom. Att gå ut och nolla första loppet i lagklassen är ju trevligt. Även hoppklass 3 lyckades vi nolla, men den tvåbenta var i betydligt sämre form och helt klart påverkad av att få springa med vinterkängor och termobyxor på ridhusunderlag. Taimingen stämde inte och jag hann inte vara med där jag borde vara med. Vilket resulterade i mycket dåliga svängar…  Link och Maja skötte samma klass betydligt bättre och tog en SM -pinne och bara en halv sekud från certet.

Igår kväll åkte jag och Maja iväg till Vällingby och träningstävlade. Pippi fick lite kvalitetstid som ensamhund. Vi körde igenom klass 1 och den mycket snälla och trevliga domaren gav oss en 10 i helhet:-). Även brorsan Milo var där och provade på tävlingsnerverna. Ser mycket fint ut måste jag få säga.

Tijah hoppklass 3. Felfritt men en pinsamt dålig handler… men jag bjuder på det.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Zs9RFHyvqSg]

4 thoughts on “Kallt!!

 1. Det var roligt att få se dig och Pippi! Det kanske kan bli bra med de röda farorna ändå, även om Pippi känns lite mer stabil på lydnadsplan än knäppbrorsan 😉
  Förresten, kollade på köpekontraktet och det står då absolut inget om något agilitykrav. Stor miss från din sida 😉

  Första valpen friröntgad! Bara 10 kvar 🙂

 2. Duktiga Tiah (och matte förstås), det blir ännu bättre när shortsen åker på 🙂 Kul att Pippi o Milo är på god väg, och grattis till den första friröntgade “kärleksvalpen”!

 3. Ja du en känsla av…. kallt!!! Upplevde vi i helgen! Men det var kul med lag så det värmde ändå! Härligt med Pax resultat. Nu håller vi tummarna för fler fina höfter och armbågar

 4. Grattis till Pax höfter! 🙂 Håller tummarna för resten av gänget.

  Ja det var en himla trevlig domare igår 😉
  “Vid bedömning av helhetsintryck ska hänsyn tas till samarbete mellan förare och hund såväl under som mellan momenten” Klart ni skulle ha en 10a, det såg trevligt ut!

  Det verkar så kul med agility, jag som inte gillat det alls innan börjat bli väldigt sugen nu.

Comments are closed.