Film från dagen

Ëfter en eftermiddag med valpgosande tillsammans med Maja, Bella och Malin så tog jag fram kameran en stund. De hade precis somnat och besökarna gått ut så började de härjas igen där inne. Trodde de skulle vara trötta ett tag, men icke…

Pippi visar hur man ska använda de nya leksakerna och valparna hänger gärna på. De gillar sin moster och moster älskar sina systerbarn! Pippi går verkligen in helhjärtat i de små, så gullig med valparna.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Cm9pn93Sp0g&feature=share&list=UUD8ockx6Ob4D4-6L9SEJBKg]

Gårdagen bjöd på vallträning igen, vi har nu kört två gånger i ridhus. Pippi gjorde inget bra jobb och jag vågade inte ställa krav på henne heller då hon haltat på ett framben och verkar  ha gjort sig illa i veckan, Ja kanske när hon sprang in i ett träd tidigare eller i nån snödriva eller i en vildsint tackling med kompisarna. Hon är inte den försiktigaste hunden i världen och kan inte ta det försiktigt och det är ju då även svårt att veta om hon har ont nånstans, men vissa tecken ser man ju endå när man känner sin hund… Vi jobbar på hennes stora brist i vallningen, våga gå mot huvudena och fösningen. Hade hoppats att hon skulle växa på sig men snart 3 år fyllda kan man ju inte skylla på unghunden heller:-/ Det går upp och det går ner så är det.