Dygn 4

Tiden går fort, jag hostar snart ut lungorna känns det som, skämtar lite om att jag fått kennelhosta. Känns ändå helt ok, inte mycket jobb med valparna just nu och jag får automatiskt inte sova så länge innan det är dax för nästa hostattack och kan ju då samtidigt hålla koll på de små. De andra hundarna tycker nog att det är snudd på djurmisshandel. Funderar på om man kan annonsera efter någon som kommer och springer alt går långpromenad med dem:-)

Valparna växer och börjar visa humör! Så roligt att se dem med bestämda steg eller snarare paddeltag ta sig till matbaren. Där blir de ännu ivrigare och fullständigt hugger tag i tutten. Svarta tiken funderar jag om hon har flatt anlag då svansen går väldigt mycket. Vi har kämpat lite extra för den minst födda merletjejen. Hon tappade massor första dygnet och jag fann henne helt kall och näst intill blå i huden och så tunn så tunn. Var helt säker på att hon höll på gå bort för oss. Fick igång henne med hjälp av ersättning som jag kunde få in på tungan. Ja hon ville verkligen inget just då men med lite envishet, och en bön. Hon tog till slut tutten och började komma igång igen. Så efter ett dygn hade hon tappat ytterlare i vikt och då börjar man ju undra om nått är fel, dock var hon pigg och ville äta. Men så igår kväll såg vi en viktökning och nu ser hon även lite rund ut. Hoppas hoppas det vänt.

Pippi är helt upptagen med valparna, ja på utsidan av lådan, hon får inte komma för nära, stackars Älva och Pippi är ju skendräktiga så det är nog många känslor som snurrar i dem när de hör och känner lukten.

Fick meddelande om att Pippi blev andra reserv på MH, verkar ju inte hoppfullt… Blir på vinst eller förlust nu att försöka klara av appellspåret innan hon passerar 18 månadersgränsen. Har inte blivit så mycket träning den sista tiden. Vore ju tråkigt att varken få göra appellen eller MH i år, nu när vi vill det.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Q3-LxjCJ7K0]

6 thoughts on “Dygn 4

  1. Åhh de är ju så fina!! Kämpa på nu lilla merletik vi vill se dig bli en stor tjej!!!

Comments are closed.