Dagarna som går..

..är sommaren som passerar. Det har också gått 2 veckor sedan Tijah parades. Alla 3 tjejerna har löpt klart och det är skönt att ha alla överstökade för denna gången.

Jag har hoppat på en vallkurs som jag mestadels kör Pippi på. Så har det även blivit rikitgt bra träningspass med henne senaste veckan. Igår kändes det toppen helt enkelt, det går att tämja krafterna;-) Så diskuterade vi även fortsatt träning och när och hur vi ska sätta upp målet. Det är spännade och jag gillar ju att ha nått att träna för, annars går det helt enkelt inte för mig. Är redan där med Tijah nu, träningen känns inte målinriktat eftersom det kommer bli en lång paus för henne snart, tur jag har flera att underhålla. Ska försöka att fortsätta kvalitetsträning så långt det går, måste skärpa mig med det.

Just nu är det mycket tankar kring Pippi, känns som jag har hur mycket som helst nu att göra med henne. Så börjar hon kännas klar, dax att köra igång på riktigt!

 

One thought on “Dagarna som går..

Comments are closed.