Dag i hagen

I går tog jag med mig frukostmackorna och hundarna ut i solen och fårhagen. Hade de mysigt med matsäck, vårväder och några tidningar och förstås ett par pass vallning där emellan med hundarna.

Filmade ett av Pippis pass, tänkte att det kunde vara kul att se i framtiden då man förhoppningsvis kommit längre i träningen. Surt konstaterade jag nu att texten i filmklippet inte syns?! Det som ska sägas är att vi försöker fösa, utan lina vilket jag borde använda. Pippi har en väldig förkärlek till att sticka upp i balans och hålla fåren till mig, även fåren är ju mycket samarbetsvilliga i just detta moment, tama som de är. Hur som så finns det ljuspunkter då hon faktiskt jobbar fint med föset. Envisas vinner!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XbXEGJ-1UNo]

Även Nemo fick sig några pass och var faktiskt även han ganska duktig. Tijah har fått stanna/stå träning och hämt nu när vi börjar få lite ytan, men gah vad hon börjar bli döv nu, hon har väldigt svårt att sluta jobba och att stanna. Även att stanna när inte fåren är i för henne rätt läge.

One thought on “Dag i hagen

  1. Härligt det ser ut, blir lite avis. Fina bilder, speciellt Tiah mot det blå.Kan tyvärr inte se filmen, men provar igen senare. Här nyser vi ikapp, inte kul!

Comments are closed.