Älva 6 år och vattentrask

Japp idag fyller Älva 6 år! Dagen bjöd på extra gott och bad i det fria. Igår invigde Älva sin födelsedagspresent, en flytväst som ska göra simträningen i poolen lättare. Den har ett handtag på ryggen så jag kan då enkelt hålla henne i poolen utan att hon simmar till kanten. Hon fick simma 2 gånger 10 minuter.

Nemo har gjort sitt första träningspass med vattentrask. 2 x 3 minuter traskade vi runt i vattnet. Gick sådär, Nemo gick det väl ingen nöd på men det var alldeles för stenigt för att jag skulle kunna gå ordentligt. Trevlig aktivitet hur som helst när man annars bara fått promenera på vägen 10 minuter.

Pippi har också fått gå med viktmanschetterna då Nemo inte går med, lika bra att använde grejerna när vi köpt dem. Hon ska gå med dem tomma i 2 veckor innan vi stoppar i vikt.

Så nu är Nemos dagsprogram uppdaterat till en 15 min prom och tre 10 min + vattentrask upp till varannan dag. Men att stretcha bakbenen går mindre bra, han vill verkligen inte… skulle resa honom på bakbenen upp mot mig för att slippa belasta frambenen, men han står inte kvar. Försöker med honom liggande, men inte heller det är något trevligt tycker Nemo.