Agilitykurs för Jenny Damm

I fredagskväll efter Enköping bks lydnadstävling där Maja och Link debuterade i lydnads 3an med klassvinst och 1.a pris, efter ett strålande framträdande, åkte vi tillsammans med Malin/Vegas mot Finnbogård och en helg med agilitykursande för Jenny Damm. På plats var även kull 1 syster Crozza och matte. Så nästan halva kull1.

Jag hann inte med särskilt mycket innan det small till i min vadmuskel och fick antagligen en muskelbristning. Blev kyla och bandage och inget mera tränade för mig. Fick sedan även höra att de sett ut som Tijah också haltade… hon blev genom klämd ordentligt av Maria Olsson Knutas som ju är utbildad Hundfysioterapeut. Hon hittade en ömmande övre triseps på Tijahs vänstra framben som verkade vara en mindre bristning från en äldre skada. Kan vara från någon vecka sedan då hon plötsligt blev blockhalt på samma ben då vi vallade hos Linda. Så även Tijah råddes till vila. I övrigt så ömmande hon i höger insida av låret och var lite stel i höger framtasstårna. Skönt nog så hade hon jätte fin rygg, Bra välvd och välmusklad och inget ömmande där. Tur att även Pippi var med för då fick hon träna istället. Jenny Damm körde en hel del grund övningar, slalom, starter, framåt, hopp med back och runt kommando och så tunnelsug. Pippi njöt i fulla drag. Tur att man har hundar som funkar att träna med vem som helst i dessa lägen.

Startträning med explosivt framåtkommando

Hopp med tait tillbakasväng. “Back”

 

 

3 thoughts on “Agilitykurs för Jenny Damm

  1. Otur, se nu till att vila er i form båda två! Kul att se bilder på Pippi in action och att hon glatt jobbar med annan handler:-)

  2. Ajajaj rackarns otur med musklerna tjejer.
    Hoppas ni är i ordning fort.
    Härliga bilder på syrran….men ser verkligen att hon ger gärnet =)

Comments are closed.