4 dagar i Skutskär

Då var vi hemma igen efter 4 dagar i Skutskär på deras agilitytävlingar. Det har varit så där underbart som det bara kan vara på flerdagarstävlingar under sommaren. Ja då spelar inte heller själva tävlandet någon större roll heller, men vi har haft en hel del fina framgångar också vilket då bara gör allt så mycket bättre.

Majas dvärg p. Jerry blev uppflyttad till agilityklass 3. Vegas och Malin tog en pinne i agilityklass 2 med en klassvinst av 40 starter, Link avslutade med en nolla i hoppklass 3. Jag lyckades få Älva uppflyttad till agilityklass 3 med en 2:a placering efter Vegas i agilityklass 2. Även ett nollat hoppklass 2 lopp blev det, dock utan pinne. Tijah har väl inte riktigt varit sitt vanliga jag, hon tävlade inte alla dagar heller, jag ville inte pressa henne i onödan nu när jag börjar få starka misstankar om dräktighet. Såg nu även efter 4 veckor att hon lagt på sig 0,6 kg.

Pippi har fått platsliggningsträning vid två tillfällen under tävlingsdagarna. Det var verkligen knökfullt med tält så det fanns inte riktigt plats för någon träning. Dessutom var det så varmt så jag helst höll mig i skuggan. I vilket fall så hoppade en terrier på framtassarna och en kampade bc 10 cm bakom rumpan och i dag då ena banan städades bort fanns mera plats och då for det en kampade malle förbi bakifrån ca 1 meter ifrån. Ja Pippi bara tittade och såg hur cool ut som helst så det känns verkligen trygggt. Blir nog svårare på lydnadsplanen då inget händer på 2 el 3 min…

Malin, Maja och jag har bott i Malin stuga som bara ligger att par km från tävlingsplatsen med gångavstånd till badplats. Vi har grillat, ätit gott, drukit sangria och “rosa champang” kunnat sitta ute ända till 23 tiden i ljummen och myggfritt, underbart. Tyvärr tidiga mornar, men tävlingsdagarna har varit slut vid 17. Har varit så där 140 starter i klass 3 large, många duktiga hundar och en hel del aussies. Kul att se, hade även ett gäng från Finland där som var riktigt duktiga.

I övrigt har en hel del andra resultat rapporterats in.

Camilla och Gizmo (G2) tog sitt andra 1:a pris i lydnadskl 1

Mia och Gizmo (G1) tog sitt andra 1:a pris i lydnadskl 1

Stina och Trolla blev uppflyttade till högre spår med en fin klassvinst

Stort grattis till Er!!!!

7 thoughts on “4 dagar i Skutskär

  1. Nu tappar jag snart räkningen på allt ni gör. Men STORT GRATTIS till pinnar och avancemang i Agilityn.
    Fantastiska bilder. Ni verkar ha haft det härligt.

  2. Bästa Sockervinds ligan!! Idel framgångar på banorna! GRATTIS!!
    Min man blev lite fundersam över att Gizmo låg uppåner bakm rumpan på Maja =) VA?? ÄR det inte Giz??? Hehe samma sköna sovställning minsann 8)
    Härlig bildkavalkad!!

Comments are closed.