Valpplaner

Valpar väntas omkring 23 mars 2019!

KORAD SE BCH SE SPCH SPHIII
Stjernborgens Jagger
X
KORAD LPI RLD N SPHI 
Sugarwind’s Jewel

Sugarwind’s Jewel – Curry

Curry, Sugarwind’s Jewel, är parad och vi hoppas på valpar omkring 23 mars. Curry är en dotter till Gin och Crown Point S bar L Interception ”Slick”.

Jagger är brukschampion i spår, KORAD på 480p och har tidigare utvärderade avkommor som tex en gk vallhund och elittävlande i både spår och sök. Flera har hunnit ut och gjort godkända mentaltest, yngsta kullen är nu över tre år. Jagger kommer från en friröntgad kull med flera högt meriterade brukshundar i både spår och sök. Stjenborgens J-kull.

Båda föräldrarna kommer från arbetande linjer med meriter inom både vall- och bruksarbete.


Har du några frågor eller är intresserad av en valp, maila mig och berätta om dig själv och dina planer för din blivande hund, jag jobbar natt och sover på udda tider så telefonen är oftast avstängd.


Framtidsplaner 2019

Carroll’s Dark Angel Kevin
DNA-VP OTDs STDd
X
GK VALLHU PR SPHI
Stjernborgens Maya
WTCH DNA-CP ATD-Ms

En valpkull väl värt att vänta på om du söker en blivande aussie till vallning då båda föräldrarna visar på fina vallanlag och meriter inom vallning. Kullen kan bli ASCA registrerad då båda föräldrarna är det.


Framtidsplaner 2020

Ej bestämt
X
KORAD SPHI SÖKIII SE RALLYCH SE VCH AGHD1
Sugarwind’s Comanche Princess

Fodervärd sökes

Söker en fodervärd till Miles, 3 år. Om du vill veta vad du får eller inte vill ha en valp. Miles är friröntgad, MHad, fullt frisk, aldrig varit skadad och en väldigt snäll och arbetsvillig hund som inte gör mycket väsen av sig i hemmet. Miles älskar spår och är uppflyttad till lägre klass. Uppflyttad i startklasslydnad. Han har tävlat inom ASCAs valltävlingar och tagit STDsd. Miles älskar även att dra! Han är SKK och ASCA registrerad. Vi söker dig som vill träna och tävla och meritera honom och hålla en nära kontakt då han planeras användas i avel. Vi önskar även att han deltar på ett MT under året.