Right Cross A Lot Of Miles – Miles

Reg: ASCA/SKK
Född:
 2016-02-19
Vikt: 25 kg
Höjd: 57 cm
Färg: Svart vit och tan
Ögonfärg: Bruna
Bett: Saxbett (en dubbel P1)
Ögon: ua 2017-12-27
HD: A
ED: UA
Känd mental status
Godkänt mentaltest 351p
Bruks: Uppflyttad till lägrespår
Lydnad: 1:a pris startklass
Vallning: Vinnare av Lammungen 2018
Vallning (ASCA): STDsd

Delägs med Lillemor Löfving, Lillvallarens.

Stamtavla

Mentalbeskrivning

Miles spellista – YouTube

Om Miles

Miles är född i Omaha, Nebraska, USA. Han kom till Sverige 24 juni 2016 på midsommarafton. Miles delägs av mig och Lillemor och bodde första åren växelvis hos mig och Lille mor, men flyttade maj 2019 till en egen fodervärd, Ronja.

Miles är en verkligt cool och självsäker kille. Ännu ung men än så länge har han bara visat upp en genomsnäll och vänlig sida. I vardagen märks han knapp av i arbete visar han envishet, självständighet och mycket motor. Han har stort föremålsintresse och kamplust och älskar mat. Han är väldigt fysisk i sin kontakt med människor, vi har fått jobba för att han inte ska hoppa och vara så burdus. Miles går bra ihop med andra hundar han har verkligen ingen aggressivitet i någon situation. Han är mer hård än mjuk att arbeta med och jag funderade länge på hur det skulle gå för att övertyga honom att göra rätt om han ville annat, men det har aldrig varit något problem då han är en sån genomsnäll hund och ofta tänker rätt saker.

Miles har börjat sin vallningsträning och visar lugn och självsäkerhet även med djuren. Han är stark och utvecklas i träningen väldigt fort! Så härlig hund att träna!