2020 – The Royalties

Prinsessan har haft en date med kungen och valpar väntas med beräknad födsel – 14 juni 2020

Carroll’s Rei 4 Sugarwind
X
KORAD LP1 LD1 LD2 SE RALLY CH SE VCH SPHI SÖKHIII AGHD1 AGHD2 AGD1 AGD2
Sugarwind’s Comanche Princess

Carroll’s Rei 4 Sugarwind

HD B ED ua, ögonlyst ua april 2020.

Känd mental status, vallanlagstest väl godkänd, vallarbetsprov godkänd. Godkänt anlagsprov inför patrullhundsutbildning.

Rei är en import från Omaha USA. Han kommer från vallande linjer som jag tycker mycket om. Har ju även använt en halvbror till Rei, Kevin, som jag importerat från samma uppfödare. Rei är en balanserad trevlig hund, enkel att ha med överallt och gillar barn och andra hundar, även om han visar resursförsvar gentemot andra hundar, mat och föremål är väldigt mycket värda i hans ögon. Han delar gärna med sig mot oss tvåbenta däremot och är en förarmjuk hund. Han har stort föremålsintresse och mycket kamplust med ett fast bett. Han är trygg i sig själv och avreagerar snabbt även om han inte är den modigaste hunden. Titta gärna på film från MH. Året 2020 skulle vara året han skulle ut och tävla både i bruks och vallning men vi får väl se i dagens läge när det blir möjligt.

Rei spellista på youtube

Sugarwind’s Comanche Princess

HD A ED ua ögonlyst ua mars 2020

Känd mental status, väl godkänt mentaltest med Sveriges högsta MT poäng för tikar, 562p. Kira har en godkänd extriörbeskrivning och utställd med very good.

Kira är från Gins andra kull (kull 7) med Spiro som pappa. Kira bor inte hos mig utan hos fodervärd. Huvudfokuset för dem har legat på söket där hon har certpoäng i elitklass. Hon är även uppflyttad till högreklass spår, tränar för start i lydnadsklass 3. Där utöver blir det också mycket agility. Kira är en snäll och enkel hund. Hon är alltid trygg och visar aldrig rädslor. Stor lek och kamplust med fast bett. Hon är ingen supergasad hund, mer av en tänkande individ (för att vara en avkomma till Gin). Kira visar mycket fina saker i vallningen, hon tränade ett par gånger när hon var yngre och den nyaste filmen är från nu efter 2 års uppehåll från vallträning där jag bara lånar henne och kör lite. Finns även en film från när hon var valp och första mötet med får i hennes spellista.

Kira spellista på youtube

Jag hoppas på att få samma fina lek och kamplust hos dessa valpar som tidigare besläktade valpar. Lättbelönade med både lek och godis. Mycket will to please då båda föräldrarna är förarmjuka och föriga. Hoppas att Kiras orädsla och nyfikenhet ska slå igenom och även mormor Gins fina HD statistik i tre kullar där alla röntgade är fria. Tyvärr kan kan jag förvänta mig någon tandförlust men de går ju att leva med. I övrigt är Rei och Kira friska sunda individer. Brukshundar med vallanlag och vaktegenskaper. Härliga individer med rätt uppfostran och rätt arbete.

Stamtavla

Är du intresserad av en valp i denna kombination är du välkommen att skicka ett mail med din intresseanmälan. Berätta om dig och din plan med din hund. Valpar säljes i första hand till dig som söker en bruks eller vallhund för träning och tävling. Email susannaskoglund@hotmail.com